LÖRDAG

Hej på er! Allt bra? Själv mår jag bra förutom att jag är förkyld och har ont i halsen som jag har haft sen i måndags.. Iallafall bloggningen har inte varit på topp, men det vet ni varför. Ska plugga hela dagen och schemat ser ut så här idag: 
1. Göra klart instuderingsfrågor inom samhällen, så jag kan plugga då vi har prov på onsdag. 
2. Göra klart analys frågor
3. Skicka in en naturinlämning
4. Plugga inför foto prov på tisdag. 
Samtidigt ska jag försöka skriva ut instuderingsfrågorna någonstans, då jag inte kan plugga på dem via datorn. Lättare med papper enligt mig. Sen ska jag bara ta det lugnt ikväll och säkert kolla på Eurovision song contest med familjen. Ha en bra lördag, kram. 

VÄLDIGT MYCKET


Bilden kanske inte är så passande, men behöver värme och sommarlov nu. Har väldigt mycket i skolan och nästa vecka är hemskt. Men jag ska kämpa men samtidigt blir jag så trött på att vara så stressad hela tiden för skolan, men snart sommarlov och sedan är det bara sista året kvar på gymnasiet!! Blev chockad idag när alla började inse att det är så få dagar kvar i skolan och vi faktiskt har snart gått ut tvåan, har gått väldigt fort. Har precis pluggat lite och ska strax äta. Men ni förstår nu om bloggningen inte är på topp just nu, kram ♡ 

THE DUFF

 
I söndags så kollade jag och Amanda på filmen The Duff, och vi båda tyckte den var riktigt bra! Rekommenderar den starkt. Den finns nu att kolla på swefilmer. 
Handling: Under sista året på high school förstår Bianca att hon anses vara DUFF (Designated Ugly Fat Friend) till sina mer populära vänner. För att få tillbaka självkänslan och attrahera drömkillen anlitar Bianca den snygga Wesley som kärlekscoach. Hans ex, skolans största mobbare, gillar inte det arrangemanget. Men en hemsk viral video får barndomskompisarna Bianca och Wesley att se på varandra med helt nya ögon.